VERZENDEN EN RETOURNEREN

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Heb je betaald met IDEAL/Bancontact/Klarna én heb je vóór 15:00 uur besteld dan verzenden wij je bestelling dezelfde werkdag. M.u.v. gepersonaliseerde producten, zoals de naamblokken en speelbakken met naam. Hiervoor geldt een levertijd van max. 5 werkdagen.

Verzendkosten
NL €5.95 / BE €7,95 brievenbuspost + pakketten
Binnen Nederland en België rekenen wij geen verzendkosten bij een minimum order van 75 euro.

Woon je in Overasselt?
Kies dan voor afhalen, wij komen de bestelling zelf persoonlijk aan de deur bezorgen.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Zodra wij je bestelling verzonden hebben ontvang je van ons een verzendbericht. Vanaf dan geldt de volgende verzenduur:

Nederland:
1-2 werkdagen brievenbuspost
1 werkdag pakketten

België:
1-2 werkdagen brievenbuspost
1-2 werkdagen pakketten

Bezorging door POST NL 
Jouw bestelling wordt 2 x aangeboden en daarna gaat jouw bestelling naar het dichtstbijzijnde postkantoor om af te halen. Jouw bestelling blijft maximaal 3 weken liggen om deze af te halen daarna gaat de bestelling retour naar ons. 

Ben je doordeweeks niet thuis dan verzoeken wij te kiezen voor een afhaalpunt of bezorgen op een andere afleveradres. 

Bovenstaande is een indicatie van PostNL en kunnen wij je op basis van deze gegevens geen garantie verlenen t.a.v. de bezorging.

RETOURNEREN

Annuleren

Onder de wet “kopen op afstand” bent u gerechtigd uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst kosteloos te annuleren mits het artikel in de originele verpakking, LET OP dit geldt niet voor gepersonaliseerde artikelen als deze al deels of volledig zijn gemaakt, zie hiervoor de algemene voorwaarden artikel 6 en 8.
zonder sporen van gebruik op uw kosten aan ons retour gezonden wordt. Yes feest zal het al betaalde bedrag binnen 14 dagen aan u overmaken. Uitzonderingen hierop zijn goederen die volgens specificaties van u zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk (waaronder aantal van onze gepersonaliseerde items), of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben, bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend) speciaal voor u gemaakte producten ook als u nog niet betaald heeft, worden er annuleringskosten in rekening gebracht met een maximum van 30% van het factuurbedrag. Wenst u uw bestelling te annuleren dan verzoeken wij u daartoe een e-mail te sturen aan Yes Feest via het contactformulier. Uw orderannulering zal per e-mail bevestigd worden. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en ordernummer te vermelden.

Retourneren

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen mag u volgens de wet “kopen op afstand” de producten met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. Yes Feest zal het reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen aan u overmaken. Uitzonderingen hierop zijn goederen die volgens specificaties van u zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk (waaronder een aantal van onze gepersonaliseerde items), of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben, bijvoorbeeld maar niet uitsluitend speciaal voor u gemaakte artikelen. In dat geval wordt het aankoop bedrag minus de kosten voor de op maat gemaakte producten aan u overgemaakt. Yes Feest behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel al is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn verzonden.

Afkoelperiode

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, uitzondering hierbij zijn speciaal voor u op maat gemaakte producten (onze gepersonaliseerde producten).  U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen VOORAF schriftelijk aan ons kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, fax of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Yes Feest heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Gegevens & Retouradres:

Yes Feest
Sleeburgsestraat 3B, 6611 KP Overasselt 
E-mailadres: info@yesfeest.nl